Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Puterea De a Fi Prezent" by Daniel Siegel # Book PDF Kindle ePub Free

Puterea De a Fi Prezent

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Puterea De a Fi Prezent
  • Author : Daniel Siegel
  • Release Date : January 30, 2020
  • Genre: Anatomy & Physiology,Books,Professional & Technical,Medical,
  • Pages : * pages
  • Size : 12085 KB

Description

Ce înseamnă să fii un părinte bun? Ce se întâmplă dacă greșim față de copiii noștri? Care este lucrul cel mai important pe care îl putem face pentru copiii noștri, pentru a-i ajuta să reușească în viață?
Dr. Daniel Siegel È™i dr. Tina Payne Bryson transmit un mesaj plin de speranță tuturor părinÈ›ilor care se găsesc în impas: există un singur lucru pe care îl putem face, care nu dă greÈ™ niciodată È™i care asigură dezvoltarea optimă a copiilor noÈ™tri – să fim prezenÈ›i, adică să fim mereu alături de ei È™i să îi susÈ›inem. Bazată pe ultimele descoperiri în teoria ataÈ™amentului, Puterea de a fi prezent prezintă poveÈ™ti, strategii simple È™i sfaturi pentru a-i ajuta atât pe părinÈ›i, cât È™i pe copii să depășească momentele dificile. GreÈ™elile pe care le facem nu sunt irevocabile È™i nu e niciodată prea târziu pentru a recăpăta încrederea copiilor È™i a-i ajuta să ajungă adulÈ›ii care ne dorim să fie.
„Siegel È™i Bryson ne oferă exemple din lumea reală È™i […] sfaturi concrete pentru a gestiona dificultățile pe care le întâmpinăm în creÈ™terea copiilor. […] PărinÈ›ii care caută o lectură accesibilă, bazată pe cercetări È™tiinÈ›ifice, vor descoperi că autorii s-au descurcat de minune.“ Booklist 


Download Books "Puterea De a Fi Prezent" PDF ePub Kindle